Maakt leren leuk!

Open Huis en kennismaking

 
Open Huis
 
Ieder schooljaar (indien er geen beperkende Corona maatregelen zijn) organiseren wij tenminste tweemaal een Open Huis. Deze twee dagen zijn voor iedereen die geïnteresseerd is in onze school en de vorm van onderwijs die wij geven. Vooral voor nieuwe ouders en leerlingen is het goed om te zien en te ervaren hoe wij leren met en van elkaar. Kom samen met uw kind(eren) naar onze school en zie onze leerlingen aan het werk met montessorimateriaal, DaVinci, Taal: doen!, de Rekenkast en nog veel meer. De leerlingen zijn op deze dag op school aanwezig en kunnen u meer vertellen over wat zij leren en tijdens een schooldag doen. Ook de kinderen van de Kindercommissie zijn aanwezig, zij geven u graag een rondleiding door de school.

Open Huis data 2023:
vrijdag 10 maart en woensdag 22 maart.  Tussen 08:45 uur en 14:00 uur bent u van harte welkom om de school 'in bedrijf' te ervaren.  Lukt het niet om op 1 van deze momenten de school te bezoeken? Geen probleem, bel of mail dan met ons. Een afspraak is vlot gemaakt! 


Rondleiding

Welkom bij de (interactieve) rondleiding op Montessorischool Haaksbergen. Heeft u interesse in onze school en wilt u graag meer weten over ons onderwijs, het open karakter van onze school, het mooie, uitdagende schoolplein, onze betrokken ouders? Meldt u zich dan aan voor een persoonlijke rondleiding op afspraak.  Aanmelden kan door een mail te sturen naar: info@montessorihb.nl 
Tot ziens op Montessorischool Haaksbergen!


Kennismaking

Wilt u een persoonlijke afspraak om de school te bezoeken? Dat kan uiteraard ook. Op dinsdag- en donderdagochtend kunt u op afspraak langskomen voor een kennismakingsgesprek en rondleiding.

Bel voor een afspraak: (053) 5724076
Of mail naar:
directie@montessorihb.nlContact

Bezoekadres

Weertseriet 19

7481 BC Haaksbergen

053-5724076

Postadres

Weertseriet 19

7481 BC

Haaksbergen

E-mailadres

info@montessorihb.nl

Social Media

Facebook

Instagram