Maakt leren leuk!

Open Huis en kennismaking


Open Huis
 
Ieder schooljaar organiseren wij een Open Huis. Deze dag is voor iedereen die geïnteresseerd is in onze school en de vorm van onderwijs die wij geven. Vooral voor nieuwe ouders en leerlingen is het goed om te zien en te ervaren hoe wij leren met en van elkaar. Kom samen met uw kind(eren) naar onze school en zie onze leerlingen aan het werk met montessorimateriaal, DaVinci, Taal: doen! en nog veel meer. De leerlingen zijn op deze dag op school aanwezig en kunnen u meer vertellen over wat zij leren en tijdens een schooldag doen. Er zijn ouders en leidster aanwezig die u meer kunnen vertellen over de school. Ook de kinderen van de Kindercommissie zijn aanwezig, zij geven u graag een rondleiding door de school.

De peuterspeelzaal is open op deze ochtend. U kunt een kijkje nemen in de gezellige ruimte voor onze peuters. De leidster van de peutergroep is aanwezig, zij vertelt u graag meer over de activiteiten en mogelijkheden van onze peutergroep.


Dinsdag 4 februari en vrijdag 6 februari 2020 van 09.00-14.00 uur staan de deuren van onze school open. Koffie en thee staan klaar. U bent van harte welkom!
Kennismaking

Wilt u een persoonlijke afspraak om de school te bezoeken? Dat kan uiteraard ook. Op dinsdag- en donderdagochtend kunt u op afspraak langskomen voor een kennismakingsgesprek en rondleiding.

Bel voor een afspraak: (053) 5724076
Of mail naar:
directie@montessorihb.nl


 

Contact

Bezoekadres

Weertseriet 19

7481 BC Haaksbergen

053-5724076

Postadres

Weertseriet 19

7481 BC

Haaksbergen

E-mailadres

directie@montessorihb.nl

Social Media

Facebook