Maakt leren leuk!

De Bibliotheek op school 

Eindelijk is het zover! Een mooie samenwerking tussen Bibliotheek Haaksbergen, Gemeente Haaksbergen en onze school heeft als resultaat; de eerste Bibliotheek op school in Haaksbergen! 

Kinderboeken illustrator Kees de Boer heeft de naam van onze bibliotheek onthuld: "Het Boekenparadijs" en heeft hiermee onze mooie schoolbibliotheek geopend.  

Onze leerlingen kunnen nu gebruikmaken van een rijk en gevarieerd aanbod van lees- en informatieboeken die ze op school kunnen lenen en lezen. Daarnaast krijgen de leerlingen, die dit nog niet hebben, een bibliotheekpas voor de bibliotheek Haaksbergen, zodat zij thuis ook de mooiste boeken kunnen lezen. 
 
Ongeveer 1x per maand komt onze leesconsulent Rianna op school om leuke activiteiten met de groepen te doen, zoals interactief voorlezen en boekpromoties. Ook helpt zij ons bij het uitzoeken en aanschaffen van nieuwe boeken. Zo wordt de boekencollectie in de komende periode steeds verder uitgebreid. We zullen onder andere nog flink wat boeken gaan aanschaffen die aansluiten bij onze thema's van Kosmisch Onderwijs. 
 
     
https://youtu.be/T42wtEmW4DI 
 

Contact

Bezoekadres

Weertseriet 19

7481 BC Haaksbergen

053-5724076

Postadres

Weertseriet 19

7481 BC

Haaksbergen

E-mailadres

info@montessorihb.nl

Social Media

Facebook

Instagram